Фолкфурията Кати отвори магазин за бижута. Засега той стартира онлайн, но

...
Фолкфурията Кати отвори магазин за бижута. Засега той стартира онлайн, но
Коментари Харесай

Волната пеперуда на попфолка стартира бизнес начинание

Фолкфурията Кати отвори магазин за бижута. Засега той започва онлайн, само че упоритостите й са да прерасне и в действителен бутик за уникати.

" Това е първият ми бизнес след музиката. Бяха писали, че продавам облекла, само че не е правилно. Може да се каже, че до момента бях по майчинство. И защото щерка ми към този момент е на 16, дълго време се чудех с какво да се захвана. С моята другарка гримьорката Симона Недева коментирахме, че бижутата са като естествено продължение на музиката - коя певица не ги употребява, а един обикновен тоалет може да стане прелестен с едно украшение. Затова от февруари започнах да го приготвям и си направих профил в Инстаграм ", съобщи Кати пред " Телеграф ".

Тя е показала все още над 120 модела, като множеството са за дамите, само че не са подценени и мъжете, а скоро ще има и за деца. Любопитно е, че логото е във формата на пеперуди, по прилика с името на едноименния й шлагер.

Кати показа, също по този начин, че всички бижута са направени от здравна стомана, а в някои от тях има кристали, смола, както и естествени камъни като ахат, сапфир и седеф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР